Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά...

Μετά την πολυετή παρουσία μας (32 έτη) στο χώρο των υπηρεσιών καθαρισμού και εντοπίζοντας τα προβλήματα στην διαδικασία του καθαρισμού των χαλιών, μοκετών, κουβερτών και παπλωμάτων δημιουργήσαμε το 2009 τα Ταπητοκαθαριστήρια Sofianos Carpet Cleaning, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μέσω των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεγικά και φιλικά προς τα ζώα, τους ανθρώπους αλλά και προς το περιβάλλον.

Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών & Μοκετών


Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα χαλιά σας με τον παραδοσιακό τρόπο με χρήση βούρτσας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών για σίγουρα και μόνο καθαρά αποτελέσματα!

Καθαρισμός-Αποστείρωση Παπλωμάτων & Κουβερτών


Καθαρίζουμε και αποστειρώνουμε όλους τους τύπους παπλωμάτων και κουβερτών (απλά & πολυτελείας). Το καθένα πλένεται ξεχωριστά μόνο του για λόγους υγιεινής και διατήρησης της φρεσκάδας του.

Επιτόπιοι Καθαρισμοί


Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε κάθε τύπο χαλιού και μοκέτας στο χώρο σας! Ο ειδικός εξοπλισμός που διαθέτουμε και η πολυετής εμπειρία μας αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για ένα τέλειο και καθαρό αποτέλεσμα! 

Βιολογικός Καθαρισμός σε στρώματα, καναπέδες & καρέκλες


Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε κάθε τύπο σαλονιού(οικίας ,σκαφών, θεάτρων, κινηματογράφων), στρωμάτων και καρεκλών, απομακρύνοντας τυχόν ακάρεα, βακτήρια και μικρο-οργανισμούς. 

Επιδιορθώσεις


Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε  κάθε τύπο χαλιών, επανύφανση και μαντάρισμα για την αποκατάσταση των φθορών, κόψιμο, ρέλιασμα, αντικατάσταση φθαρμένων κροσιών, θερμοκολλήσεις, λάτεξ μοκετών, hand tufted, επαναφορά χρωμάτων, αδιαβροχοποίηση και βραδυφλεγία.

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων & Σκαφών


Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου δεν είναι απλή υπόθεση καθώς η χρήση του αυτοκινήτου είναι σχεδόν καθημερινή. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε το αυτοκίνητο σας κάνοντας χρήση μόνο βιολογικών προϊόντων καθαρισμού στο χώρο σας!

Φωτογραφίες

Παρακάτω θα διακρίνετε μερικές φωτογραφίες από χαλιά πελατών, οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν τον καθαρισμό και την απολύμανση τους. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κιλκίς 3
Αθήνα, 10441

Ακολουθήστε μας

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο : 09.00 - 17.00
Κυριακή & Αργίες : Κλειστά