32 χρόνια εμπειρίας και ποιότητας

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Σοφιανός είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στον καθαρισμό, την φύλαξη και την επισκευή ταπήτων και κλινοσκεπασμάτων, καθώς και στον επί τόπου καθαρισμό ταπήτων, σαλονιών, στρωμάτων και αυτοκινήτων, με χρήση οικολογικών προϊόντων καθαρισμού φιλικά προς τους ανθρώπους, τα ζώα αλλά και προς το περιβάλλον.

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της εταιρείας, η έδρα της βρίσκεται στον Κολωνό Αττικής ενώ τα πλυντήρια της βρίσκονται  σε μια υπερσύγχρονη μονάδα των 750 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή Ασπρόπυργου Αττικής.

Βασιζόμενοι στην πολυετή μας πείρα, στην διάθεση για ανανέωση και την αγάπη για αυτό που κάνουμε , δεν σταματάμε να εξελίσσουμε τις υποδομές μας, να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας και φυσικά να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας συμμετέχοντας σε επιμορφωτικά σεμινάρια, εφαρμόζοντας τις τελευταίες μεθόδους καθαρισμού και απολύμανσης.

Είμαστε επίσημα αναγνωρισμένο μέλος του συλλόγου ταπητοκαθαριστών "Η Αττική" και πιστοποιημένοι από την TUV Austria με αριθμό 0420150107.

Βασική μας αρχή είναι η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, εξασφαλίζοντας μόνο ΚΑΘΑΡΑ αποτελέσματα.

Ιστορικό Εταιρείας

Εξειδίκευση στο καθαρισμό ταπητών

1989

Ο Σοφιανός Ηλίας ξεκινά τα πρώτα του βήματα με την εξειδίκευση του στον καθαρισμό ταπητών, συνεργαζόμενος με τους μεγαλύτερους ταπητοκαθαριστές της τότε εποχής.

Ίδρυση Ταπητοκαθαριστηρίων Σοφιανός

2009

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο καθαρισμό ταπητών, μοκετών και επιτόπιων καθαρισμών, ιδρύονται τα Ταπητοκαθαριστήρια Σοφιανός με έδρα τον Κολωνό και με εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Αναβάθμιση Εξοπλισμού

2014

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Σοφιανός αναβαθμίζουν πλήρως το μηχανολογικό τους εξοπλισμό, διευρύνοντας και εμπλουτίζοντας το πλήθος των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες.

Αναβάθμιση μηχανογράφισης

2016

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Σοφιανός αναβαθμίζουν πλήρως τον εξοπλισμό μηχανογράφησης τους. Σε κάθε χαλί αποδίδεται ένας μοναδικός κωδικός barcode, που αυτός το συνοδεύει μέχρι την τελική παράδοση του στο χώρο του πελάτη. Παράλληλα, οι πελάτες μας ενημερώνονται με sms στο κινητό τους για την ημερομηνία παράδοσης των χαλιών τους. 

Παρουσία στα Social Media

2018

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Σοφιανός κατανοώντας την ανάγκη για μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή, ενισχύουν την παρουσία τους στα Social Media, προσφέροντας ένα νέο κανάλι επικοινωνίας και εξυπηρέτησης στους πελάτες.

Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων

2019

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Σοφιανός επεκτείνουν τις κτηριακές τους εγκαταστάσεις λόγω της αύξησης του όγκου των χαλιών, παπλωμάτων και κουβερτών, γεγονός που οφείλεται στις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες. 

Επέκταση υπηρεσιών & στρατηγικών σχέσεων

2020

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Σοφιανός επεκτείνουν τις στρατηγικές τους σχέσεις με σημαντικούς φορείς στον τομέα της διαμονής και φιλοξενίας στην Αθήνα, προσφέροντας τις ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κιλκίς 3
Αθήνα, 10441

Ακολουθήστε μας

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο : 09.00 - 17.00
Κυριακή & Αργίες : Κλειστά